Hoppa till innehåll

LUSTGAS TUBER

Lustgas tuber är det som säljer mest nuförtiden, och här kan se vart du köper billig lustgas tub.

3 PAKET MED LUSTGASTUBER DU KAN KÖPA BILLIGT ONLINE

Hemmakväll

1-lustgas-tub

LUSTGASAKUTEN

1 LUSTGAS TUB - 399 KR

Lilla festen

3-lustgastuber

LUSTGASAKUTEN

3 LUSTGAS TUBER - 699 KR

Stora festen

6-lustgas-tuber

LUSTGASAKUTEN

6 LUSTGASTUBER - 1299 KR

Lustgastub

Vad är en lustgastub?

Lustgastub är en tub som innehåller lustgas, eller N20 som dess kemiska betäckning är. Till skillnad från lustgas patroner som bara innehåller 8 gram lustgas, så innehåller lustgastuber 580 gram lustgas, vilket motsvarar ca 72 patroner.

Många väljer att köpa lustgas tub istället för små patroner, då du helt enkelt får mest lustgas för pengarna. När du köper lustgas tuber behöver du helt enkelt bara betala för 1 förpackning (tub).

Frågor om lustgas tuber!

Lustgas tuber innehåller väldigt mycket lustgas, och här får du svar på det vanligaste frågor som handlar om lustgas tub.

Hur mycket innehåller en lustgastub?

En vanlig lustgastub som det som brukar säljas i Sverige, brukar innehålla 580 gram lustgas. Det finns också större varianter som innehåller hela 1100 gram per tub. Och för den som vill ha ett riktigt stort party finns det också hos en del återförsäljare tuber på galna 2 kg lustgas.

Vad kostar utkörning på lustgas tuber i Stockholm?

Utkörning av lustgas tuber bruka normalt sett ligga på ca 300 kr om du ska ha dem levererade inom en timma, och då kallas den typen av utkörning för expressleverans. Att kunna få hemleverans på köpt lustgas tub en lördags natt för endast 300 kr är väldigt bra med tanke på att du trots allt får det levererat mitt i natten en helg!

Vad ska jag göra med en tom lustgas-tub?

har du en tom lustgas-tub så ska du naturligtvis ta med dig den till ditt återvinningsställe där du sedan kan sortera tuben bland metallåtervinningen. Tänk på att aldrig lämna efter dig lustgas-tuber ute i naturen eller andra platser där barn kan få tag på dina gamla tuber.

Kan man köpa lustgas tub med hemleverans?

Att köpa lustgas tub med hemleverans brukar inte vara några större problem, då det flesta butikerna framför allt i Stockholm erbjuder någon form av utkörning. Du kanske inte kan förvänta dig att få din lustgastub exakt när du vill, men flera av det lustgasbutiker vi har testat att handla ifrån erbjuder hemleverans på kvällen.

Hur länge håller lustgastuber?

Lustgastuber håller väldigt länge, så länge du bara förvara dem rätt. Om du ser till att ha dem i ett mörkt och svalt ställe kan du ha dem liggandes där i åratal skulle vi säga. Se bara till att du inte förvarar dem lättåtkomliga för klåfingriga barn som garanterat hade tyckt att din lustgas tub såg ut vara en rolig sak.

Hur många patroner motsvarar lustgastuberna?

Lustgastuberna brukar man säga motsvarar ca 72 stycken lustgas patroner, om det är en vanlig lustgas tub på 580 gram. Är det en lustgastub på 1100 kg du har köpt, så är det ca 130-140 patroner kan man säga. Varje patron innehåller 7,5 - 8 gram lustgas, så det är bara att dela lustgastuben med 8 gånger så har du svaret.