Hoppa till innehåll

LUSTGAS PATRONER

Se vart du kan köpa billiga lustgas patroner online, och vem som erbjuder utkörning & hemleverans!

4 BILLIGA PAKET MED LUSTGASPATRONER ONLINE

Hemma kvällen

150-Lustgas-Patroner

LUSTGASAKUTEN

150 LUSTGAS PATRONER - 699 KR

Häng med polarn

300-Lustgas-Patroner

LUSTGASAKUTEN

300 LUSTGAS PATRONER - 1199 KR

Lilla festen

450-Lustgas-Patroner

LUSTGASAKUTEN

450 LUSTGASPATRONER - 1749 KR

Nu blir det åka av!

600-Lustgas-Patroner

LUSTGASAKUTEN

600 LUSTGAS PATRONER - 2249 KR

Vad är lustgas patroner?

Lustgas patroner eller gräddpatroner som många också kallar dem för, är små behållare som innehåller 7-8 gram lustgas i varje kapsel. Dessa används i gräddsifoner för att driva dem, och är också anledningen till varför man kallar dem för patroner till gräddsifon.

Att använda dem är mycket enkelt, om du har en sifon som du kan stoppa dem i. Ovan har du exempel på vad gaspatronerna kostar i olika mängder hos det billigaste lustgas butikerna i Sverige just nu!

Frågor om lustgaspatroner!

Här får du svar på det vanligaste frågorna folk har om lustgaspatroner och vart som gäller vid hemleverans.

Vad finns det i lustgaspatronerna?

Som du hör på namnet så finns det lustgas, eller N2O som många också kallar lustgas för. Hittar du en patron på marknaden som påstår att dem har något mer i sina patroner, så ska du undvika dessa patronerna. Det ska helt enkelt inte vara något annat i dem än just lustgas.

Vad ska man göra med en tom lustgas patron?

När du använt klart din lustgas patron, så ska du absolut inte bara låta den ligga på backen. Dessa ska plockas upp och sorteras med annan metall i återvinningen. Ta alltid upp efter dig och låt inga patroner ligga kvar ute i naturen, då det finns risk för att både ekosystemet och småbarn ska skadas.

Vad kan man använda gräddpatroner till?

Just gräddpatroner är först och främst tänkta att ha till en sifon, då det är dem man har skapat just dessa patronerna till. I vanliga fall kan du använda lustgas till väldigt mycket annat, och då främst inom sjukvården. Men små lustgas patroner innehåller för lite lustgas för att kunna användas inom sjukvård.

Kan man få sina patroner till gräddsifon hemskickade?

Det flesta svenska butiker som säljer patroner till gräddsifon erbjuder tyvärr inte någon bra lösning på att få dem hemskickade, men några butiker har hemleverans via post som alternativ. Det skall dock sägas att p.g.a av vikten, så är det ganska dyrt att få sina lustgas patroner skickade hem med posten.

Hur mycket lustgas innehåller en gräddpatron?

Det finns några olika standarder av gräddpatroner på marknaden, men det absolut vanligaste lustgaspatronerna har mellan 7-8 gram lustgas i varje kapsel. Dessa fungerar i alla sifoner på marknaden, så dessa är dem som du ska köpa om du vill vara säker att dem fungerar i din gräddsifon.

Hur mycket kostar lustgaspatroner?

Det skiljer en hel del kostnad på lustgaspatroner, där det billigaste återförsäljarna så som LustgasAkuten är ganska mycket billigare vid köp av större kvantiteter. Men det är också en väldigt sto faktor i hur mycket du kommer få betala för lustgas patroner beroende på hur många patroner du också köper.

Vart kan jag köpa billigast lustgas-patroner online?

Vi har kollat runt på väldigt många olika sidor för att hitta vart du kan köpa billigast lustgas-patroner online, och i våran undersökning så var det en hemsida som heter LustgasAkuten som var billigast. Hos dem kan du köpa väldigt stora volymer, till ett extremt rabatterat pris.

Kan jag få utkörning av lustgaspatroner i Stockholm?

Om du handlar från en butik så som LustgasAkuten så är det inga problem att få utkörning av lustgaspatroner i Stockholm. Dem är också snabbast på marknaden när det kommer till hemleveranser utav lustgas i Stockholm, så vi hade valt att köpa av dem alla dagar i veckan om vi skulle köpa lustgas patroner med utkörning.